Opdatering

Vi forventer at vandet nu er rent da vi har koblet os på Grindsted vandværk. Vi har endnu ikke fundet kilden til vores forurening men arbejder på sagen. Den bakterie vi har i vandet er ikke en af de farlige, så vi er ikke så nervøse. Det er helt alm at der er coliforme bakterier i vandet når vi har våde perioder. En rapport lavet af vores laboratorium, der tager vores prøver viser, at der i våde perioder er bakterier i 25% af alle prøver det tages i Danmark. Vores kontakt ved kommunen siger vi ikke behøver kogeforbud mere, men jeg kan ikke love det er rent da vi ikke har fundet kilden. I dag vil vi sætte et UV filter på og koble tilbage til vores eget vand.

Rene Stricker Jensen
Formand
Uggerhalne vandværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*